Presentació

El projecte “Joan Brossa: Accions i territori” és una iniciativa creativa que neix de la Fundació Joan Brossa. Amb un caràcter polièdric i interdisciplinari, pretén ser una síntesi del que ha estat l’esperit català del segle XX representat per Joan Brossa i alhora ser capaç de projectar aquest alè cap al futur a partir de la seva relectura i actualització. Glòria Bordons, Moisès Maicas i Toni Giró en són els responsables des d’una triple mirada: literària, teatral i artística.

Per tal d’aconseguir-ho, realitzarem diverses accions poètiques, escèniques i visuals en indrets representatius de la geografia biogràfica i emocional del poeta, mostrarem i debatrem cadascuna d’elles en aquest bloc i, finalment, les convertirem en matèria d’un documental. A través d’aquesta producció donarem a conèixer a la societat el que ha estat el conjunt de l’experiència i mostrarem una nova visió de l’art del segle XXI a partir de Brossa. Adolf Alcañiz filmarà i editarà les diferents accions i entrevistes que se’n ùguin derivar. 

La durada del projecte és de cinc anys (2012-2016) i, durant d’aquest temps, volem convertir Joan Brossa en un far que ens ensenyi a viure en la convulsa segona dècada del segle XXI; és per això que hem fet d’aquesta icona, la imatge gràfica de la iniciativa. 

Per saber-ne més, podeu consultar aquest document.

Amb el suport de:

Departament de Cultura  BCN cultura

Dóna'ns la teva opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: