Benvinguts al nostre bloc!

11 oct.

Dintre del procés de transformació que la Fundació Joan Brossa està experimentant en els darrers mesos, volem presentar-vos aquesta iniciativa pionera i única en el nostre país. Una iniciativa que parteix d’una mirada creativa polièdrica, en construcció permanent, que rellegeix i actualitza el missatge brossià en el nostre dia a dia i que tindrà una durada de cinc anys. Al final d’aquest periple haurem aconseguit construir un mapa geogràfic, vital i personal del nostre poeta i, a la vegada, redibuixar el territori brossià a partir de les nostres intervencions.

En aquest bloc trobareu una part de continguts fixos on podreu consultar tota la informació referida al projecte (presentació, accions en curs i contacte) i una part dinàmica on introduirem les entrades, a mode de bitàcola. D’altra banda, a partir de l’aplicació Google Maps que teniu a la dreta, podreu visualitzar tots els espais que han estat intervinguts per la nostra presència a partir de diferents fars que així ens ho indicaran.

A mesura que el projecte vagi evolucionant, anirem actualitzant el bloc amb textos brossians inèdits o simbòlics escollits per a algunes accions, fotografies dels assajos i de les visites realitzats als diferents indrets, enllaços sobre esdeveniments o figures en les quals ens hem inspirat durant la concepció d’alguna acció i, sobretot, resultats gràfics i visuals de cadascuna de les nostres intervencions.

Hi podreu deixar tots els vostres comentaris, reflexions i opinions ja que aquest és un bloc interactiu on la vostra participació és fonamental. A més a més, us animem a seguir la pàgina de Facebook de la Fundació Joan Brossa on també potenciarem la iniciativa des d’un vessant interactiu i dinàmic.

Ja estem preparant les dues primeres accions del projecte: aquest proper dissabte visitem els espais de la Batalla de l’Ebre i el següent anem a Sant Adrià del Besòs. Estigueu ben atents perquè en els propers dies us en parlarem. Esperem que la proposta us resulti interessant i us convidem a acompanyar-nos en aquest llarg viatge que segur que us sorprendrà!

2 Respostes per a “Benvinguts al nostre bloc!”

 1. Xavi Serrat 21 Octubre 2012 a 10:22 PM #

  Hola, em sembla molt bé la iniciativa. Dissabte passat vaig ser a Tàrrega i vaig passar pel carrer Joan Brossa. Segur que ja heu pensat en una acció relacionada amb la Fira de Teatre al Carrer. Brossa la va recolzar des dels inicis.

  • accionsiterritori 22 Octubre 2012 a 1:02 PM #

   Bon dia Xavi,

   moltes gràcies pel teu comentari i interès. Com has pogut comprovar, aquest és un projecte amb una durada molt extensa i, per això, plantegem una temàtica de treball diferent per a cada any.

   Dintre de la proposta que ens planteges, tenim pensat treballar, de cara al 2014, la personalitat de Joan Brossa juntament amb l’entremat de relacions personals i el cercle d’amistats amb qui congenià i treballà. En aquesta línia, hem esbossat diferents accions, una de les quals possiblement es desenvoluparà a Agramunt.

   De tota manera, aquest treball en work-in-progress fa que el projecte vagi evolucionant i plantejant noves solucions, accions, territoris. Per això, és tan important donar a conèixer el projecte i que hi interactueu. Segur que tindrem en compte la teva aportació.

   Esperem que segueixis atentament i amb ganes aquesta iniciativa!

Dóna'ns la teva opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: